Te huur Rangschik lijst op: meest recent - Prijs - gemeente

Winkelpand

2980 Zoersel

€ 1.650 158m²

Dit handelspand is gelegen in het centrum van Sint Antonius Zoersel naast Argenta en Kreatos. Het winkelpand beschikt over 3 achtergelegen parkings en zijn een grote troef op deze locatie.

Meer informatie

Winkelpand

2980 Zoersel

€ 1.250 150m²

Dit pand is gelegen op een interessante locatie (Kapellei) te Sint Antonius Zoersel en beschikt over een zeer brede vitrine en hoek en is geschikt voor zowel winkel als kantoor. Vooraan zijn er parkeermogelijkheden. De huidige oppervlakte bedraagt 75 m2 en kan eventueel verdubbeld worden (huurprijs op aanvraag).

Meer informatie

Winkelpand

2970 Schilde

€ 1.990 135m²

Dit recent ingerichte handelspand (voormalige kledingboetiek) bevindt zich vooraan in het centrum van het bruisende Schilde. Deze ruimte werd volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen en is instapklaar. De ruime kelder werd gebruikt als stockageruimte.

Meer informatie

Winkelpand

2970 Schilde

€ 5.378 478m²

Dit casco winkelpand is gelegen op een toplocatie in het centrum van Schilde, vlakbij retailers als Ici Paris XL, Kruidvat, Hema, Zeeman. Met een oppervlakte van 478 m2 is dit momenteel het grootst beschikbare winkelpand in het centrum van Schilde. Leveringen kunnen achteraan gebeuren. In de onde......

Meer informatie

Niet gevonden wat je zocht? Blijf op de hoogte van onze nieuwste panden. Blijf op de hoogte