ImmoTrix zoekt vastgoedmakelaar M-V

Ben jij ambitieus, getalenteerd en heb je een passie voor vastgoed? Beschik je over een BIV nummer en heb je al enige ervaring in de vastgoedsector? Dan is ImmoTRIX de plek om deze vaardigheden in de praktijk uit te voeren. Wij zijn op zoek naar een fijne en gemotiveerde collega.

Bij ImmoTRIX zal je belangrijkste taak bestaan uit de verdere uitbouw van de pandenportefeuille met daarin de focus op prospectie, verkoop en verhuur. Je legt eerste contacten met opdrachtgevers en volgt deze op een professionele manier verder op. Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht en zorgt dat jouw administratie steeds up to date is (verwerken van verkoop/verhuur dossiers, opvragingen, opvolging...).

Ben je flexibel in werktijdverdeling, communicatief, sociaal en heb je een aangeboren commercieel talent? Dan ben jij misschien wel de teamplayer waar wij naar op zoek zijn.

ImmoTRIX zorgt voor een permanente ondersteuning op het gebied van marketing en administratie en zoekt een partner voor een langdurige samenwerking.

Verloning op zelfstandige basis en in functie van ervaring en leeftijd.

Wil je deel uitmaken van team 'ImmoTRIX', stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar:

Kristof BOON - Zaakvoerder 

Turnhoutsebaan 324

2970 Schilde

kristof@immotrix.be