Onze diensten

ImmoTrix heeft u veel te bieden

BEMIDDELING VERHUUR/VERKOOP

Bij de verkoop/verhuur van uw eigendom nemen wij u alle zorg uit handen. Wij trachten een zo goed mogelijk resultaat te realiseren doch zijn we er tevens om te voorkomen dat er zich na de verkoop onverwachte ontwikkelingen voordoen.

Al onze dossiers worden ongeacht de prijsklasse op een uiterst professionele manier verwerkt en opgevolgd.
Wenst u bij de verkoop of verhuur van uw eigendom slechts één contactpersoon die uw dossier behartigt van begin tot einde, dan bent u bij ImmoTrix aan het juiste adres. Een van onze BIV-erkende makelaars begeleidt u met veel enthousiasme en professionalisme doorheen dit proces.

Contacteer ons en maak vrijblijvend en discreet vandaag nog een afspraak.

 

GRATIS WAARDEBEPALING

Een correcte waardebepaling van uw eigendom vormt dé basis van een vlotte verkoop. Wist u dat het stellen van een correcte verkoopprijs veelal resulteert in een snelle verkoop, vaak zelfs binnen de maand?

Daarom doen wij een grondige inspectie van uw eigendom en uitgebreid veldonderzoek. Wij raadplegen registers, databases en andere informatiebronnen welke ons de nodige referenties kunnen bieden. Verder kijken wij naar de bouwkundige staat, kwaliteit en afwerkingsgraad van het eigendom, controleren bestemmingsplannen en milieuaspecten, kortom dit alles om een zo nauwkeurig mogelijke waardebepaling te bekomen.

Indien interesse, geef ons gerust een seintje. Wij stellen ons graag verder even voor tijdens een persoonlijk onderhoud.

Vraag hier uw gratis schatting aan

 

AANKOOPMAKELAARDIJ

Het kopen van een eigendom is een grote stap met grote gevolgen. Of u nu starter bent of al vaker vastgoed hebt gekocht, professionele hulp bij deze grote stap is zeker aan te raden.

Het zoeken van een pand is door bekende woningsites als Immoscoop.be ea. een stuk eenvoudiger geworden. Het hebben van een aankoopmakelaar lijkt hierdoor minder van belang. Vaak heeft de verkopende partij zelf een makelaar ingeschakeld. Deze makelaar doet natuurlijk wel zijn best om u van dienst te zijn, maar zijn belang ligt bij het verkopen van de woning, en zijn loyaliteit ligt bij de verkoper. Een verkopend makelaar is daarom niet degene die u in vertrouwen kunt nemen op het moment dat u advies nodig heeft.

Een van de redenen dat veel kopers niet kiezen voor een aankoopmakelaar is dat ze ervoor moeten betalen en een eigendom kopen is al duur genoeg, toch?

Uit ervaring weten wij dat een goede aankoopmakelaar zichzelf terugbetaalt, zowel bij onderhandelingen als erna. Onderhandelen is een vak apart. Het is trouwens aantoonbaar dat een ervaren aankoopmakelaar de koopsom verder omlaag kan krijgen dan een koper zelf. Hij kent de gebruiken, trix en winnende aanpak. Ook bij de contractbesprekingen komt de expertise van uw eigen makelaar uitstekend van pas!