Diensten

Aankoopmakelaardij

Het kopen van een eigendom is een grote stap met grote gevolgen. Of u nu starter bent of al vaker vastgoed hebt gekocht, professionele hulp bij deze grote stap is zeker aan te raden.

Het zoeken van een pand is door bekende woningsites als Immoscoop.be ea. een stuk eenvoudiger geworden. Het hebben van een aankoopmakelaar lijkt hierdoor minder van belang. Vaak heeft de verkopende partij zelf een makelaar ingeschakeld. Deze makelaar doet natuurlijk wel zijn best om u van dienst te zijn, maar zijn belang ligt bij het verkopen van de woning, en zijn loyaliteit ligt bij de verkoper. Een verkopend makelaar is daarom niet degene die u in vertrouwen kunt nemen op het moment dat u advies nodig heeft.

Een van de redenen dat veel kopers niet kiezen voor een aankoopmakelaar is dat ze ervoor moeten betalen en een eigendom kopen is al duur genoeg, toch?

Uit ervaring weten wij dat een goede aankoopmakelaar zichzelf terugbetaalt, zowel bij onderhandelingen als erna. Onderhandelen is een vak apart. Het is trouwens aantoonbaar dat een ervaren aankoopmakelaar de koopsom verder omlaag kan krijgen dan een koper zelf. Hij kent de gebruiken, trix en winnende aanpak. Ook bij de contractbesprekingen komt de expertise van uw eigen makelaar uitstekend van pas!

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons